SERIE A: Preview Lazio v HELLAS VERONA

Lazio pikt vandaag de draad terug op, met de 6e speeldag in de Serie A. Om 18:00 uur ontvangt men thuis Hellas Verona, momenteel 13e, om aansluiting te vinden met de top 4 in de Serie A.

Donderdag was Lazio nog heer en meester voor zo’n 70 minuten, met Feyenoord als speelbal en een logische 4-0 voorsprong. De uiteindelijke eindstand werd 4-2, doch mag Lazio tevreden terugkijken op deze Europese start.

Tegen Hellas Verona kan coach Sarri niet rekenen op ‘breker’ Cataldi, wegens schorsing tegen Napoli. Zo krijgt de Braziliaanse aanwinst Marcos Antonio zijn vuurdoop en debuut tegen Hellas. Ook geen Pedro in de aanval, met nog hinder van een lichte blessure. Voor het overige geen verrassingen, met het type-elftal die de laatste weken op het veld stonden. Provedel in doel, centraal Romagnoli en Patric, met Marusic en Lazzari op de flanken.

Op het middenveld krijgt Vecino de voorkeur op Luis Alberto, de Uruguyaan was donderdag ‘MOTM’ met zijn 2 doelpunten en 1 assist. Met verder Milinkovic en Marcos Antonio. In de aanval het trio Zaccagni, Immobile en F. Anderson.

Bij Hellas Verona geen selectieproblemen, iedereen is fit voor de trip naar het Olimpico. Coach Cioffi kiest voor spitsen Lasagna en Henry, met achter hen Lazovic.

Scheidsrechter is dhr. Massimiliano Irrati uit Pistoia, hij fluit de aftrap om 18:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s