SERIE A: LAZIO NIET VOORBIJ SAMP’

SAMPDORIA v LAZIO 1-1

Lazio en Sampdoria deelden de punten, in een wedstrijd met 2 gezichten en waar Lazio in minuut 92 onnodig twee punten liet liggen. Coach Sarri koos voor 1 wijziging met Luis Alberto op het middenveld, en met de overige 10 die op vrijdag Inter klopten met 3-1. De eerste kans is voor Immobile, maar Samp’ doelman Audero stopt hem af. Ook bij 2 pogingen van Felipe Anderson staat de Samp’ doelman klaar met 2 reddingen.

Het was wachten tot minuut 21, als Milinkovic een lange bal met de hak in de diepte stuurt naar kapitein Immobile. Hij is iedereen te snel af en scoort laag de 0-1 onder doelman Audero.

Bij de volgende aanval scoort hij ei zo na de 0-2, maar het doelhout in Marassi redt Sampdoria van een 0-2 achterstand. Even leek Samp’ een strafschop te krijgen, maar de scheids zag een duik van Quagliarella, en dit werd bevestigd door de VAR. Lazio gt de rust in met de krappe 0-1 voorsprong, en ziet nog F. Anderson uitvallen met een blessure, zijn vervanger is Pedro.

De 2e helft teerde Lazio meer op balbezit en de krappe 0-1 voorsprong, Samp’ rook zijn kans en gooide Caputo, Djuricic en Gabbiadini in de aanval om de tij te keren. Zo moest Lazio doelman Provedel tussenkomen op een schot van Rincon. Aan de overkant kreeg invaller Basic de beste kans voor Lazio, maar terug doelman Audero met een redding.

En in minuut 92 komt de gelijkmaker als Rincon Gabbiadini in de zestien stuurt, hij scoort naast doelman Provedel en legt de 1-1 eindstand vast. Zo laat Lazio de koppositie liggen en staat het in de brede subtop met 8 op 12.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s