SERIE A : Lazio deelt punten in Torino

TORINO v LAZIO 0-0

Lazio kwam gisteren in Torino niet verder dan een 0-0 gelijkspel, een logische uitslag na een bleke eerste helft en een dominante tweede helft. Maar Lazio kon Toro’ doelman Milinkovic, broer van, niet verschalken in de laatste 45 minuten.

Coach Sarri koos voor 1 wijziging in zijn basiself, verrassend mocht Vecino starten op het middenveld om daar het fysieke slag te winnen tegen de ‘Granata’. Tussen de palen bij Lazio doelman Provedel, dit door de rode kaart van Maximiano vorige week.

Het wedstrijdbegin was voor thuisploeg Torino, maar na wat hoekschoppen viel er geen grootse kansen te noteren in het Turijnse Stadio Olimpico.

De enige en beste kans voor Lazio kwam halfweg de 1e helft. Zaccagni vanop links stuurt Marusic in de zestien, maar zijn schot stuit op Toro’ doelman Vanja Milinkovic.

Voor het overige was het van Lazio kant vrij steriel en Toro’ kon niet dreigen tegen een Lazio dat duidelijk afwezig was in de eerste 45 minuten, en hun kapitein Immobile niet kon vinden in de zestienmeter.

Een ander verhaal in de 2e helft als Lazio wakker schiet, dit mede door Immobile die eerst op doelman Vanja Milinkovic stuit.

Kort daarop terug Immobile in stelling, maar nogmaals ontsnapt Toro’ aan de achterstand met hun doelman die de meubelen kan redden.

Tijd voor wissels aan Lazio kant, Cataldi met geel en Vecino aan de kant, speelminute, voor Basic en het debuut van Marcos Antonio, die ook niet veel later geel zal krijgen. De wedstrijd lijkt in de plooi van Lazio, zeker als Milinkovic een bal voor de zestien ontfutselt, maar een teen van een Toro verdediger brengt de ultieme redding.

Pedro mag dan ook invallen, voor een bleke F. Anderson, maar Toro’ geeft geen krimp. Op het einde nog invalbeurten voor Luis Alberto en Cancellieri, met Zaccagni en Milinkovic naar de kant.

Op het einde nog hoogspanning op het veld, een indraaiende hoekschop van Luis Alberto kan Toro’ doelman Milinkovic redden. Later eerst geel voor Lazzari en in minuut 93 een Toro’ hoekschop die kan afgeweerd worden, Lazio op de counter maar scheids Piccinini fluit af, wijzend naar zijn uurwerk dat de 3 extra minuten over zijn. Ongeloof bij de Laziali, waardoor Milinkovic ook nog geel kreeg voor protest.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s