SERIE A : Preview Torino v Lazio

Speeldag 2 opent met het duel Torino v Lazio vanavond om 18:30, in het Turijnse Stadio Olimpico. Beide teams kenden een perfecte start in hun openingsduel van de Serie A, Lazio ging thuis krap 2-1 voorbij Bologna, terwijl Torino 1-2 ging winnen bij neo-promovendus Monza.

Bij Lazio geen doelman Miximiano, na zijn vroege rode kaart tegen Bologna. Met zijn vervanger Provedel kan Lazio nu rekenen op 2 volwaardige doelmannen voor de nummer 1 plaats, dus mag hij het nu bewijzen tegen Torino.

Voor het overige weinig of geen wijzigingen voor coach Sarri, achteraan Patric en Romagnoli met Lazzari en Marusic op de flanken. Centraal krijgt Cataldi de voorkeur op Marcos Antonio, samen met Milinkovic en Luis Alberto of Basic. Vooraan kapitein Immobile bijgestaan door F. Anderson en Zaccagni.

Bij thuisploeg Torino kan coach Ivan Juric rekenen op zijn gehele selectie, maar geen Miranchuk. Het is uitkijken naar het broederduel Milinkovic, want bij Toro’ staat Vanja Milikovic tussen de palen.

Hij is de 2 jaar jongere broer van Lazio’s sterkhouder op het middenveld Sergej.

Scheidsrechter straks is dhr. Marco Piccinini uit Forlì, hij fluit de aftrap om 18:30 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s