SERIE A : Preview Lazio v Bologna

Zondag om 18:30 uur start voor Lazio het nieuwe seizoen 2022/2023, en het 2e met coach Sarri aan het roer van de ‘Biancocelesti’. Lazio roerde zich deze zomer met een mercato, waarbij er werd geïnvesteerd in jonge spelers, die honger hebben om zich bij Lazio te bewijzen in het Stadio Olimpico.

Zo zijn er 2 ‘nieuwelingen’ die starten in de basiself bij Lazio, met Maximiano in doel en voor hem centraal Romagnoli, met zijn gegeerde rugnummer 13, ter ere van zijn idool Nesta. Verder in de defensie zien we Patric, Lazzari en Marusic.

Op het middenveld is Milinkovic een certitude, met verder de keuze tussen Cataldi of Marcos Antonio, en Luis Alberto of Basic. In de aanval zijn F. Anderson, Zaccagni en kapitein Immobile die voor gevaar en doelpunten moeten zorgen. Geen Casale (schorsing) en Pedro (enkelblessure) bij Lazio in het openingsduel.

Bij Bologna kiest coach Mihajlovic voor een 3-5-2, met in de aanval Arnautovic naast Sansone of Barrow. Op links start Lykogiannis, hun nieuwe aanwinst, met achteraan ex-Laziale De Silvestri, en Skorupski tussen de palen.

Scheidsrechter is dhr. Luca Massimi uit Termoli, hij fluit de aftrap om 18:30 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s