MERCATO : Nicolò Casale is Laziale

Lazio blijft zich roeren op de mercato, en bracht verdediger Casale weg uit Hellas Verona richting Lazio. Hij werd reeds opgemerkt tijdens de winterstop, maar Hellas wou Casale niet lossen halfweg het seizoen.

De 24-jarige centrale verdediger maakte indruk de afgelopen seizoen bij Hellas, waar hij 36 maal in de basis stond van de 38 Serie A wedstrijden. Bij Lazio tekent hij een contract voor 5 seizoenen, waarbij Hellas Verona 7 miljoen euro, plus bonus ontvangt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s