SERIE A : Preview Lazio v Hellas Verona

Vanavond sluit Lazio het seizoen 2021/2022 af, met het thuisduel tegen Hellas Verona. Het ticket voor de Europa League volgend seizoen kwam er na het late gelijkspel in en tegen Juventus.

Dus is vanavond enkel de inzet boven de buren van Roma te eindigen, voor een 3e seizoen op rij. Een gelijkspel tegen Verona volstaat voor deze missie.

Bij Lazio geen Immobile die nog hinder heeft van zijn enkelblessure. Ook lijkt Luis Alberto niet op het appel, de Spanjaard verdween richting thuisland, zonder iets te laten weten aan Lazio en coach Sarri.

Dus lijkt Pedro te starten als ‘valse 9’, naast Zaccagni en F. Anderson. Of ligt er een basisplaats voor Romero in verschiet ?

Op het middenveld Milinkovic, Basic als vervanger van Luis Alberto en Cataldi of Leiva voor zijn afscheid en zijn laatste Lazio duel. Achteraan Strakosha tussen de palen, met voor hem Acerbi en Radu. Geen Patric die een schorsing moet uitzitten in het Olimpico. Lazzari en Marusic stofferen de flanken.

Bij de bezoekers uit Verona geen Gunter en Barak, wel de ex-Laziale Faraoini en in de aanval het duo Lasagna en Giovanni Simeone, zoon van Diego.

Scheidsrechter is dhr. Colombo, hij fluit de aftrap om 20:45 uur zaterdagavond.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s