SERIE A : Preview Spezia v Lazio

Lazio komt vanavond in actie op het veld van La Spezia, havenstad aan de Ligurische kust. De late nederlaag tegen AC Milan is verteerd, mede door puntenverlies van alle concurrenten in de subtop, dus heeft Lazio nog zijn eigen Europees lot in eigen handen in de resterende wedstrijden.

Coach Sarri kan rekenen op zijn volledige selectie, buiten Pedro die nog 1 week aan de kant blijft met een kuitblessure. Hij rekent op Acerbi en Patric centraal, met Lazzari en Marusic op de flanken met Strakosha in doel. Het trio op het middenveld bestaande uit Leiva, Milinkovic en Luis Alberto, met de 3 aanvallers Zaccagni, F. Anderson en kapitein en topschutter Ciro Immobile.

Bij thuisploeg Spezia geen Leo Sena, Colley en Sala, voor coach Thiago Motta. Spezia staat momenteel op een 15e plaats en 33 punten zijn ze 8 punten verwijderd van de gevarenzone, dus zijn ze zo goed als gered met nog 4 wedstrijden te gaan.

Scheidsrechter in het Stadio Alberto Picco is dhr. Luca Pairetto uit Nichelino. Geel gevaar is er voor Patric, Marusic, Luiz Felipe en Immobile.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s