SERIE A : Preview Lazio v AC Milan

Vanavond staan Lazio en AC Milaan oog in oog in het Stadio Olimpico, beiden teams strijden om hun ‘heilige Graal’, voor Lazio is dit Europees voetbal, voor de ‘Rossoneri’ de Scudetto strijd tegen Inter en Napoli.

Coach Sarri kon deze week niet trainen met zijn volledige selectie, gezien een 7-tal spelers aan de kant stonden, om hun fitheid te halen tegen zondag. Zo moesten Radu, Reina, Marusic, Milinkovic, Cataldi, Raul Moro en Strakosha een apart trainingsschema doen, in de krachtzaal. Sarri riep dan een 8-tal beloften op bij de A-kern, om dan toch enige wedstrijdvormen te trainen.

Goed nieuws kwam er van Luiz Felipe, dit klaar zal zijn voor zondag, alsook Pedro en Patric die beschikbaar zullen zijn. Hij ziet wel Marusic uitvallen, dus neemt Hysaj zijn plaats in achteraan. Voor het overige de vertrouwde namen op het veld.

Bij AC Milan geen Kjaer, Ibrahimovic, Florenzi en Rebic, maar coach Pioli heeft spelers genoeg van kwaliteit om het verschil te maken, met middenvelders Bennacer, Tonali en Saelemaekers, en aanvallers Diaz, Leao en Giroud.

Scheidsrechter is dhr. Marco Guida uit Pompei, Napoli. Hij fluit de aftrap in het Stadio Olimpico om 20:45 uur, waar de Milanezen in overtal zullen zijn, na het protest van de Laziali betreft de te hoge ticketprijzen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s