SERIE A : Preview Lazio v TOrino

Met het Paasweekend in zicht, zal de 33e speeldag van de Serie A grotendeels op zaterdag afgehaspeld worden. Voor Lazio is dit een thuiswedstrijd tegen de ‘Granata’ uit Torino, momenteel netjes in de middenmoot.

Coach Sarri kan niet rekenen op Pedro, de Spanjaard is niet fit bevonden om te starten, dus zijn Felipe Anderson – Immobile – Zaccagni, de 3 spitsbroeders in de aanval.

Achteraan moet hij nog de knoop doorhakken, wie naast Acerbi zal starten. Patric lijkt de laatste weken in vorm, en dus de voorkeur te krijgen, zodat voor Luiz Felipe een plaats op de bank zal zijn.

Voor het overige de vertrouwde namen, met Strakosha in doel, Marusic en Lazzari op de flanken, Leiva als breker met voor hem Milinkovic en Luis Alberto.

Bij tegenstander Torino geen Fares (einde seizoen), alsook geen Praet en Sanabria. Spits Zaza is fit bevonden, maar start op de bank. Coach Juric rekent dan op Brekalo, om naast spitsbroeder Belotti voor gevaar te zorgen.

Het is tevens uitkijken voor de broederstrijd tussen de Milinkovic’s. Vanja is de jongere broer van Sergej, en staat tussen de palen bij Torino. Aan Sergej de boodschop om hem toch minstens één keer te verslaan.

Scheidsrechter is dhr. Alessandro Prontera uit Bologna, hij fluit de aftrap zaterdagavond om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s