SERIE A : Preview Genoa v Lazio

Zondag om 12:30 uur betreden Genoa en Lazio het Stadio Marassi, in een duel waarin Lazio als 6e wel moet winnen de thuisploeg Genoa, dat voorlaatste staat.

Na de thuisoverwinning tegen Sassuolo is er nog hoop op een plek in de top 4, en zal coach Sarri moeten rekenen op zijn sterkhouders week na week. Pedro keert terug uit schorsing, dus weer beschikbaar voor Lazio. Doch lijkt Zaccagni de voorkeur te krijgen op de flank, met aan de overkant F. Anderson.

Minder goed nieuws kwam er van Luis Alberto, geveld door koorts maar misschien toch klaar tegen zondag. Zijn vervanger is dan Basic op het middenveld, mocht ‘Il Mago’ niet fit geraken. Achteraan keren Luiz Felipe en Radu terug uit blessure, maar ze lijken op de bank te starten.

Coach Blessin verliet Oostende voor een avontuur bij de ‘Grifoni’, en na 9 wedstrijden verloor hij er maar één, op Hellas Verona vorige week. Maar hij telde er ook 7 gelijke spelen op rij, wat een bizar record is, tegen o.a. Roma, Inter en Atalanta. Verder kan de thuisploeg rekenen op 2 ex-Laziali, met Badelj op het middenveld, en doelman Marchetti op de bank, bij Lazio tussen de palen in de historische Bekerfinale van de Coppa Italia op ’26 Maggio 2013′.

Scheidsrechter is dhr. Manganiello, hij fluit de aftrap om 12:30 uur in Genoa.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s