SERIE A : Preview Lazio v Sassuolo

De internationale break is over, dus tijd om in de Serie A de draad terug op te pikken. Een bittere periode voor de Laziali van coach Sarri, want eerst was er de Derby nederlaag. Gevolgd door de uitschakeling van de Azzuri tegen het nietige Noord-Macedonië, dus dubbele pech voor Immobile, Acerbi en Zaccagni.

Om 18:00 uur is er het thuisduel tegen Sassuolo, in het Stadio Olimpico. Bij Lazio geen Luiz Felipe en Radu wegens blessure, alsook geen Pedro door schorsing. Zo lijkt de jonge Raul Moro te starten in de aanval op de flank, goed voor zijn eerste basisplaats. Tenzij coach Sarri opteert voor Felipe Anderson.

Achteraan start Patric naast Acerbi, met Marusic en Lazzari op de flanken. Leiva, Milinkovic en Luis Alberto stofferen het middenveld, met in de aanval Immobile en Zaccagni. Strakosha is de onbetwistbare nummer 1 tussen de palen.

Bij de bezoekers uit Sassuolo is het opletten voor aanvallers Defrel, Scamacca en Raspadori. Topschutter Berardi haakt af met een blessure.

Scheidsrechter is dhr. Rapuano, hij fluit dra om 18:00 uur de aftrap in het Olimpico.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s