SERIE A : Preview Cagliari v Lazio

Vanavond maakt het Sardegna Arena zich op voor Cagliari v Lazio. Na de zure nederlaag tegen Napoli, moet Lazio zich gewoon opwerpen om in het spoor te blijven van de Top 4, met binnen 2 weken de Derby.

Coach Sarri ziet Acerbi terugkeren uit blessure, hij start naast Luiz Felipe. Verder valt Cataldi uit met een blessure, zijn vervanger is Leiva als ‘breker’. Voor het overige de vertrouwde namen met het aanvalstrio Pedro-Immobile-Zaccagni. Op de flanken Radu en Marusic, met Luis Alberto en Milinkovic op het middenveld.

Bij thuisploeg Cagliari geen Rog, Walukiewicz, Strootman en Ceter. Coach Mazzarri rekent op middenvelder Marin en aanvaller Joao Pedro voor gevaar in Lazio’s doelgebied. Scheidsrechter is dhr. Fabio Maresca, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s