SERIE A : Preview Lazio v Napoli

Vanavond staan Lazio en Napoli oog in oog, in het Stadio Olimpico, duel voor de 27e speeldag. Beiden ploegen verlieten donderdag de Europa League, en zinnen nu op revange in de Serie A. Lazio kwam niet verder dan een 2-2 thuis tegen FC Porto, terwijl Napoli van het kastje naar de muur werd gespeeld, door FC Barcelona en een 2-4 nederlaag in het Stadio Armando Maradona.

Coach Sarri rekent op zijn sterkhouders, waaronder de jarige Milinkovic. En is er tevens de terugkeer van Zaccagni, die Europees geschorst was. Voor het overige de vertrouwde namen, met Cataldi als ‘breker’ en Patric centraal achteraan. Enkel Pedro is nog onzeker voor een basisplaats, na zijn lichte blessure tegen Porto.

De bezoekers uit Napoli rekenen op doelman Ospina, verdedigers Koulibaly en Mario Rui, met vooraan Zielinksi, Oshimen en Insigne, met coach Spalletti aan het roer.

Scheidsrechter is dhr. Marco Di Bello uit Brindisi, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s