SERIE A : Preview Udinese v Lazio

Lazio komt zondagavond in actie in het Dacia Arena in Udine, na de Europese verplaatsing uit Porto. Coach Sarri besloot om de focus te houden voor deze tweeluik, en besloot in Porto te blijven voor een extra trainings- en rustdag, om erna metéén door te reizen richting Udine. Voor Lazio is dit een cruciaal duel, gezien puntenverlies van Juventus, Roma en Atalanta deze speeldag.

Lazio kan vanavond al niet rekenen op de geschorsten Leiva en Luis Alberto, en verder ook niet op Acerbi en Lazzari, beiden geblesseerd. Rond topschutter Immobile zijn er nog vraagtekens betreft zijn fitheid na een griepje, dus komt Udinese momenteel te vroeg. Dus zal coach Sarri moeten wisselen in alle linies, achteraan Patric of Radu naast Luiz Felipe, met Hysaj en Marusic op de flanken.

Op het middenveld Cataldi als ‘breker’, met voor hem Milinkovic en Basic, als vervanger van Luis Alberto. In de aanval dezelfde 3 als tegen Porto, Pedro en Zaccagni op de flanken met Felipe Anderson als ‘valse 9’.

Bij thuisploeg Udinese ontbreken Santurro en Nuytinck, voor het overige geen selectieproblemen voor de laagvlieger in de Serie A, op de 16e plaats. Coach Cioffi rekent op Arslan op het middenveld, en zijn nummer 10 Deulofeu.

Scheidsrechter is dhr. Luca Massimi uit Termoli (regio Campobasso), hij fluit om 20:45 uur af in het Dacia Arena.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s