COPPA : Preview AC Milan v Lazio

Vanavond betreedt Lazio het San Siro in Milaan, voor de kwart-finales van de Coppa Italia. ‘Una gara secca’ zoals de Italianen zeggen, dus na 90 minuten eventueel verlengingen en strafschoppen, bij een gelijkspel na reguliere speeltijd.

Coach Sarri zal enkel wissels aanbrengen, maar in grote lijnen blijft de ploeg van in Fiorentina staan. Doelman Strakosha, met verder Pedro en Lazzari starten op de bank, dus speelminuten voor doelman Reina, Hysaj en F. Anderson. Op het middenveld blijft het trio Leiva-Milinkovic-Luis Alberto staan, met in de aanval Immobile en Zaccagni.

Afbeelding

Bij thuisploeg AC Milan rekent coach Pioli op zijn spits in vorm, Giroud, door de afwezigheid van Ibrahimovic. Tonali en Kessie op het middenveld, met centraal achteraan Romagnoli en Kalulu.

Scheidsrechter is dhr. Sozza, geboren in… Milaan en woonachtig in Seregno, niet ver van Monza… dus ook in regio Milaan. Hij fluit de aftrap om 21:00 uur in het San Siro. De winnaar van dit duel mag in de halve finale aantreden tegen Inter, dat met 2-0 won van A.S. Roma in de andere kwart-finale. Atalanta v Fiorentina en Juventus v Sassulo strijden voor de overige halve finale tickets.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s