SERIE A : Preview Fiorentina v Lazio

Afbeelding

De Serie A maakt zich op voor speeldag 18, en voor Lazio is dit een bezoek aan het Stadio Artemio Franchi in Firenze, tegen het lokale Fiorentina. Twee weken terug was er de bloedeloze 0-0 wedstrijd tegen Atalanta, en deze week was er het einde van de wintermercato, die voor Lazio met een sisser afliep.

Jovane Cabral | Welcome to Lazio 2022 | Best Skills, Goals | HD - YouTube

Coach Sarri kan wel rekenen op Cabral, de nieuwe nummer 11 bij Lazio, uitgeleend door Sporting Lisboa. Maar voor hem is er een plaats voorzien op de bank. Kapitein Immobile is nog onzeker, met een lichte knieblessure. Felipe Anderson staat stand-by om eventueel te starten als ‘valse 9’, naast Pedro en Zaccagni.

Was Bringing Felipe Anderson Back to Rome a Smart Decision by Lazio? | The  Laziali

Achteraan geen Acerbi, dus Patric of Radu start naast Luiz Felipe, met Hysaj en Marusic op de flanken, en achter hen Strakosha in doel. Op het middenveld dan het trio bestaande uit Cataldi, Milinkovic en Luis Alberto.

Serie A. Lazio - Atalanta: wynik meczu i relacja - Goal.pl

Thuisploeg Fiorentina zag zijn topschutter Vlahovic vertrekken richting Juventus, een deal van 70.000.000 €. Dus zullen de Florentijnen niet kunnen rekenen op zijn doelpunten, Piatek lijkt zijn plaats in te nemen bij de ‘Viola’.

Arsenal dient een nieuw bod van Dusan Vlahovic in met speler die de andere  kant op

Scheidsrechter vanavond is topref genaamd Daniele Orsato uit Schio, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Artemio Franchi.

Referee: Daniele Orsato

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s