SERIE A : Preview Lazio v Atalanta

Vanavond is er Lazio v Atalanta, een wedstrijd die tot gisterenavond nog niet zeker was of deze kon doorgaan. De bezoekers uit Bergamo zaten vast in hun thuisstad, in afwachting van hun Corona-testen voor de afreis. En pas deze ochtend was er de O.K. om richting vliegveld te gaan, om de vlucht naar Rome te nemen.

Bij Lazio geen Pedro deze avond, hij zit nog in de lappenmand sinds zijn blessure tegen Salernitana. Verder zal coach Sarri moeten sleutelen in de defensie, want Acerbi en Radu vallen ook uit met blessures. Dus lijkt centraal het duo Luiz Felipe – Patric te starten, met naast hen Marusic en Hysaj, met Strakosha tussen de palen.

Insolite : Luis Felipe expulsé pour avoir célébré la victoire avec son ami  Correa (vidéo)

Op het middenveld is er dan nog de schorsing van Cataldi, dus zal Lucas Leiva starten als ‘breker’ op het veld. In de aanval zijn er nog twijfels over de fitheid van Zaccagni, dus staat Raul Moro stand-by om te starten. Voor de rest vullen Milinkovic, Luis Alberto, F. Anderson en Immobile de basiself aan.

Probable line-ups: Genoa vs. Udinese and Lazio vs. Atalanta - Football  Italia

Ook bij de bezoekers uit Bergamo is het roeien met de riemen die ze hebben. Een rits aan basisspelers vallen uit door Covid-19, dus geen Muriel, Koopmeiners, Malinovski, Hateboer, De Roon en Pasalic in het Olimpico. Tevens geen Zapata, Gosens en Ilicic die uitvallen met blessures. Coach Gasperini kan dan wel rekenen op Toloi en Maehle, die fit zijn bevonden na hun blessures.

Afbeelding

Scheidsrechter deze avond is dhr. Simone Sozza uit de regio Monza, hij fluit de aftrap in het Olimpico om 20:45 uur. Marusic, Luis Alberto en Luiz Felipe staan op 1 gele kaart van een schorsing, en kunnen dus eventueel binnen 2 weken het uitduel tegen Fiorentina missen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s