COPPA : Preview Lazio v Udinese

De weg naar de Coppa Italia 2022 begint voor Lazio dinsdag, met een thuiswedstrijd tegen Udinese voor de 1/8e finale. Twee maanden terug was er nog het knotsgekke Serie A duel, waarin Lazio van 2-3 achter naar een 4-3 voorsprong ging, doch viel het verdicht in minuut 96 met de 4-4 eindstand.

Coach Sarri zal niet kunnen rekenen op Radu, Acerbi, Basic en Pedro, allen in de lappenmand. Verder lijkt doelman Reina te starten in deze Coppa duel, en Lazzari als rechtsachter. Voor het overige dezelfde namen en gezichten die met 0-3 wonnen in en tegen Salernitana.

Afbeelding

Bij de bezoekers uit Udine kan men rekenen op verdediger Pabli Mari, die op uitleenbasis werd vrijgegeven door Arsenal, maar voorlopig nog geen basisplaats.

Achteraan rekent de Fruili op het trio Becao, Nuytinck en Perez. Met op het middenveld Soppy en Zeegelaar met in de aanval Pussetto en Success.

Scheidsrechter is dhr. Daniele Minelli uit Varese, hij fluit de aftrap om 17:30 uur in het Stadio Olimpico. Dit bekerduel is een ‘gara secca’, d.w.z. na een gelijkspel na 90 minuten volgen er verlengingen en eventueel strafschopppen.

Daniele Minelli sarà l'arbitro di Bari-Empoli

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s