SERIE A : Preview Salernitana v Lazio

Salernitana vs Lazio Prediction, Odds and Betting Tips (15/01/2022)

Zaterdag gaat Lazio op bezoek richting Salerno, in het Stadio ‘Arechi’ vlak aan de Golf van Salerno. Een wedstrijd die gewonnen moet worden door Lazio, gezien het lokale Salernitana de ‘rode lantaarn’ is in de Serie A, dat thuis nog maar éénmaal wist te winnen, met verder nog 1 draw en 7 nederlagen in het ‘Arechi’.

Coach Sarri rekent op dezelfde 11 dit 2-1 verloren in Meazza tegen Inter. Basic, Acerbi en Hysaj blijven in de lappenmand. Centraal start dus terug veteraan Radu naast Luiz Felipe, met linksachter Lazzari en rechtsachter Marusic.

Het middenveld met Cataldi, Milinkovic en Luis Alberto, met in de aanval Immobile, Pedro en Zaccagni of Felipe Anderson.

Bij thuisploeg Salernitana kan coach Colantuono niet rekenen op een tiental spelers waaronder Ribery, Gyomber, Bogdan, Stranberg en Simy. Scheidsrechter zaterdag is dhr. Abisso, hij fluit de aftrap in het Stadio ‘Arechi’ om 18:00 uur.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s