SERIE A : Preview Inter v Lazio

Op de dag van haar 122e verjaardag, zal Lazio moeten aantreden tegen koploper Inter met een bezoek aan San Siro in Milaan, en tegen hun ex-coach Inzaghi. Lazio begin 2022 in mineur, met een 3-3 gelijkspel thuis tegen Empoli.

En zal vanavond in Milaan niet kunnen rekenen op Acerbi, 4 weken aan de kant met een spierblessure, en invaller Akpa Akpro die richting de Africa Cup vertrokken is.

Afbeelding

Dus kiest coach Sarri voor zijn vaste basiself, enkel centraal achteraan komt Radu in de plaats van Acerbi, naast Luiz Felipe. Voor het overige de vertrouwde namen, met Strakosha, Hysaj, Marusic, Cataldi en Milinkovic. Op het middenveld blijven nog Luis Alberto en Basic over voor één basisplaats, met in de aanval Immobile, Pedro en Felipe Anderson of eventueel Zaccagni.

Afbeelding

Koploper Inter met Inzaghi aan het roer kent geen selectieproblemen, enkel Calhanoglu ontbreekt door schorsing. Voor het overig ook daar de vertrouwde namen met Hadanovic in doel, De Vrij centraal, een middenveld met Barella, Vidal en Brozovic en aanvallers Perisic, Sanchez en Lautaro.

Afbeelding

Scheidsrechter deze avond is dhr. Luca Pairetto uit Turijn, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio San Siro.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s