SERIE A : Preview Sassuolo v Lazio

Vanavond om 18:00 uur zal Lazio het Stadio Mapei betreden, voor het uitduel tegen Sassuolo. Donderdag was er nog Europees voetbal tegen Galatasaray, en dit is geen goed voorteken, want iedere uitwedstrijd na Europa League voetbal ging gepaard met een nederlaag: 3-0 in Bologna, 4-1 in Verona en 4-0 in Napoli.

Verder kan coach Sarri niet rekenen op Milinkovic, die aan de kant blijft na zijn rode kaart tegen Sampdoria. Ook geen Luis Alberto die met een lichte blessure niet in actie komt. Dus tegen Sassuolo een onuitgegeven middenveld met Cataldi, Basic en Akpa Akpro. Achteraan en vooraan blijft alles ongewijzigd, doelman Strakosha met Hysaj, Luiz Felipe, Acerbi en Marusic in de defensie. In de aanval het trio Pedro en Zaccagni op de flanken, en Immobile in de punt.

Immobile, doppietta poi lo stop: all’intervallo il cambio

Bij thuisploeg Sassuolo rekent men op doelman Consigli, verdedigers Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio, op het middenveld Frattesi, Maxime Lopez, Henrique, met in de aanval Berardi, Raspadori en Scamacca.ù

SportMob – Domenico Berardi Biography

Scheidsrechter is dhr. Simone Sozza uit Seregno, hij fluit de aftrap om 18:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s