EUROPA : Preview Lazio v Galatasaray

Vanavond is er het laatste groepsduel in de Europa League, waar Lazio als thuisploeg Galatasaray zal ontvangen. Een wedstrijd met als inzet de groepswinst, en het ticket voor de 1/8e finale. Lazio staat 3 punten achter Galatasaray, en is enkel bij winst (ongeacht de score) zeker van de 1e plaats in Groep E.

Voor de Turken volstaat niet verliezen tegen Lazio om de groepswinst binnen te halen. Wie 2e eindigt in de groep, speelt nog een 1/16e finale, waar men een 3e plaats uit de Champions League kan treffen, zoals Dortmund of FC Barcelona bijvoorbeeld.

Coach Sarri heeft geen verrassingen in petto, hij rekent op dezelfde elf, die tegen Sampdoria voor de rust 0-3 voorstond. Dus met in de aanval Immobile, Pedro en Zaccagni, met Basic, Cataldi en Milinkovic op het middenveld. Achteraan staat Strakosha tussen de palen, met voor hem Acerbi, Luiz Felipe, Hysaj en Marusic.

Bij de bezoekers uit Istanboel kiest coach Fatih Terim voor de ex-Laziale Muslera tussen de palen, verdedigers Yedlin, Nelsson, Marcao en Van Aanholt. Een middenveld met Antalyalı, Kutlu, Morutan, met in de aanval Feghouli, Aktürkoğlu en Dervişoğlu.

Lazio: Muslera fermo 20 giorni. Rischia di saltare il derby -  Forzaroma.info - Ultime notizie As Roma calcio – Interviste, foto e video |  Forzaroma.info

Scheidsrechter is de Spanjaard Carlos del Cerro Grande, hij fluit de aftrap in het Stadio Olimpico om 21:00 uur.

LC: Spanish Carlos del Cerro Grande will be the referee for FC  Porto-Juventus
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s