SERIE A : Preview Sampdoria v Lazio

Om 18:00 uur trappen Sampdoria en Lazio af, in een duel van de 16e speeldag in de Serie A. De thuisploeg Samp’ hangt momenteel op de 15e plaats, maar Lazio liet zich donderdag ook al vangen aan de laagvlieger Udinese in de knotsgekke 4-4 draw.

Serie A (J15) : Match totalement fou entre la Lazio Rome et l'Udinese

Bij Lazio keert Luiz Felipe terug uit schorsing, en staat Patric aan de kant na zijn rode kaart tegen Udinese. Coach Sarri moet nog enkele knopen doorhakken. Zo lijkt Zaccagni de voorkeur de krijgen na F. Anderson, en kan de ex-Hellas speler starten naast Immobile en Pedro. Op het middenveld ook 2 knopen, tussen Cataldi of Leiva, en verder Luis Alberto of Basic. Voor het overige de vertrouwde namen op het wedstrijdblad in het Stadio Luigi Ferraris.

Bij Samp’ rekent men op de ervaring van Quagliarella, die naast Gabiadinni start in de aanval. Verder zien we op de rechterflank ex-Laziale Candreva opdraven. Geen Colley die een schorsing uitzit bij de ‘Blucerchiati’.

Scheidsrechter straks is dhr. Michael Fabbri uit Ravenna. Voor hem is het de eerste keer dat hij een wedstrijd van Lazio in goede banen moet leiden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s