SERIE A : Preview Lazio v Udinese

Lazio likt de wonden na de klinkende 4-0 nederlaag in en tegen Napoli. Coach Sarri en zijn jongens staan voor de week van de waarheid, met 3 duels in 7 dagen, om aansluiting te vinden in de Serie A, en zich tevens te plaatsen in de 1/8e finale van de Europa League.

Afbeelding

Het drieluik begint vanavond met het thuisduel tegen Udinese, momenteel 14e in de Serie A. Gevolgd door dit weekend het uitduel in en tegen Sampdoria, dat 15e staat. Donderdag als afsluiter het laatste E.L. thuisduel tegen Galatasary, met als inzet het rechtstreeks ticket voor de 1/8e finales.

Galatasaray takes the best of Lazio (1-0)

Coach Sarri kan vanavond niet rekenen op verdediger Luiz Felipe, die met 5e gele kaarten 1 wedstrijd aan de kant zit. Zijn vervanger zal Patric zijn, naast Acerbi, met Hysaj en Lazzari op de flanken. Voor de rest de vertrouwde namen, met Cataldi, Luis Alberto en Milinkovic, met Reina tussen de palen. In de aanval staat Immobile in de punt met naast hem Felipe Anderson en Zaccagni of Pedro, deze knoop moet Sarri nog doorhakken.

Bij de bezoekers uit Udine rekent coach Gotti op zijn verdedigers Becao, Nuytinck en Samir, met in de aanval de ervaren dribbelaar Deulofeu naast Beto. De statistieken zijn vrij ongunstig voor Udinese, in de laatste 14 duels in het Olimpico;kon het er maar 1 winnen, en dit in het seizoen 2014/2015.

Scheidsrechter vanavond is dhr. Marco Piccinini uit Forli. Hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Olimpico.

Steven Moore (@S_K_MOORE) / Twitter
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s