EUROPA : Ciro en Pedro stoppen Lokomotiv af

Afbeelding

Lazio heeft zich gisteren verzekerd van overwintering in de Europa League, na een 0-3 overwinning in en tegen Lokomotiv Moskau. Over 2 weken is er het laatste duel, thuis tegen Galatasaray, met als inzet de groepswinst en een ticket voor de 1/8e finale.

In Moskau koos coach Sarri voor Patric als linksachter, met in de aanval een fitte Immobile, naast Zaccagni en Felipe Anderson. Basic kreeg een basisplaats op het middenveld, en zo mocht Milinkovic rusten op de bank.

Afbeelding

In de eerste helft was er weinig goeds te zien, mede door het stugge en fysieke spel van thuisploeg Lokomotiv. De gele kaart na 50 seconden voor Kamano was al een inleiding voor coach Sarri en co. Lazio kreeg de beste kans na een paar hoekschoppen, en een kopbal van Basic die van de lijn werd gered.

Afbeelding

Verder had de 17-jarige Lokomotiv doelman Khudyakov zich in de kijker gespeeld, door enkele reddingen en de 0-0 te halen bij de rust.

Afbeelding

Bij de start van de 2e helft komt Pedro erin voor een bleke Felipe Anderson, en hij is de metronoom van de Lazio aanvallen. Al na 10 minuten fout op Zaccagni in de zestien, de scheids ziet geen fout, maar de VAR wel. Strafschop Lazio en een koud kunstje voor Immobile vanop elfmeter.

Ciro Immobile (Lokomotiv-Lazio)
Afbeelding

Tien minuten later maait Barinov Immoble neer, nu zonder VAR ziet de scheids nog een strafschop. En terug een koud kunstje voor de Lazio kapitein, die de 0-2 binnenlegt… zijn 163e doelpunt in een Lazio shirt.

Afbeelding
Lokomotiv Moscow vs Lazio 0-3: Biancocelesti Are Through

Lokomotiv had geen reactie op de tussenstand, en Lazio vergeet meermaals de score uit de diepen. Acerbi en Pedro gaan alleen voor doel, maar beiden kunnen hoekschoppen, en een kopbal van Basic die van de lijn werd gered. Verder had de 17-jarige Lokomotiv doelman Khudyakov niet verslaan.

Afbeelding

Het slotverdict komt er toch vlak voor tijd, als Pedro van buiten de zestienmeter, de bal in doel legt naast de verslagen doelman Khudyakov. De 0-3 eindstand is dan een feit, ondanks nog een bal tegen de lat door invaller Milinkovic.

Afbeelding
Lokomotiv - Lazio: ¡Pedro no pierde facultades! El golazo que marco al  Lokomotiv
Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s