SERIE A : Preview Lazio v Juventus

De Serie A schiet terug wakker na de internationale break, en voor Lazio is er meteen het duel tegen Juventus, momenteel op een ontgoochelende 8e plaats, op 3 punten van Lazio’s 5e plaats. Cruciaal voor Lazio is om de voeling met de top 4 niet te verliezen, want na Juventus is er nog Europese verplaatsing naar Moskau, en volgend weekend uit tegen koploper Napoli.

Slecht nieuws bij Lazio komt er door de onzekerheid rond Immobile. Lazio’s topschutter kwam internationaal niet in actie, door een blessure. En de wedstrijd tegen Juventus zou misschien nog te vroeg zijn.

Lazio, Immobile alza bandiera bianca: niente Juve

Maar coach Sarri heeft een plan B al klaar, met Pedro als ‘valse 9’ in de aanval. Zo zal Zaccagni dan starten op de linkervleugel, met op rechts F. Anderson. Lazzari is fit bevonden en keert terug bij de selectie, met een basisplaats na de blessure van Marusic. Verder de vertrouwde namen met Cataldi, Luis Alberto en Milinkovic. Achteraan Hysaj, Acerbi en Luiz Felipe met Reina tussen de palen.

Afbeelding

Bij de bezoekers kan coach Allegri niet rekenen op Bernardeschi, De Sciglio, Chiellini, Ramsey en Dybala. Doelman Szczesny en spits Kean zijn wel fit bevonden en sluiten aan in de Juve selectie. Coach Allegri zal moeten rekenen op spits Morata en zijn vleugels Chiesa en Kean.

De scheidsrechter is dhr. Marco Di Bello uit Brindisi. Hij fluit de aftrap zaterdag om 18:00 uur in het Stadio Olimpico.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s