SERIE A : Preview Lazio v Fiorentina

Vanavond is er een midweekspeeldag in de Serie A, met Lazio dat thuis Fiorentina ontvangt. Zondag was er een ontnuchterende nederlaag in Hellas Verona, en dit heeft coach Sarri en Lazio besloten om op afzondering te gaan voor de komende duels.

Lazio, un nuovo rinforzo per Sarri a parametro zero

Dus na de retour uit Verona werden de troepen verzameld op het oefencomplex Formello, om Fiorentina voor te bereiden, en tevens voor dit weekend het uitduel in Atalanta Bergamo.

Lazio, tutti i numeri sulla difesa. E ora torna la coppia Acerbi-Luiz Felipe

Goed nieuws is er in de defensie, Acerbi en Luiz Felipe keren terug uit schorsing en nemen hun basisplaats in tegen Fiorentina, met links Marusic en rechts Hysaj of Lazzari. Op het middenveld is enkel Milinkovic een zekerheid, verder lijken Basic en Cataldi de voorkeur te krijgen op Luis Alberto en Leiva. Tussen de palen met Reina, en in de aanval met Pedro, F. Anderson en Immobile blijft alles ongewijzig.

IMMOBILE OP RECORDKOERS

Lazio, Immobile può superare Piola

Blikvanger deze avond is Ciro Immobile. De Lazio kapitein is 1 doelpunt verwijderd om het legendarisch record van Silvio Piola te evenaren. ‘King’ Ciro telt momenteel 158 doelpunten in 230 wedstrijden in een Lazio shirt. Silvio Piola deed dit in 9 seizoenen Lazio, tussen 1934 en 1943.

File:Maglia speciale Silvio Piola 2013.jpg

Voor de bezoekers uit Firenze, 7e met 1 punt meer dan Lazio, rekent coach Italiano op verdedigers Odriozola en Igor, Duncan op het middenveld en Vlahovic in de aanval.

Scheidsrechter deze avond is dhr. Giovanni Ayroldi uit Molfetta. Hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Olimpico.

Giovanni Ayroldi to Oversee Lazio vs Parma Coppa Italia Clash | The Laziali
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s