SERIE A : Simeone nekt VIERMAAL zwak Lazio

HELLAS VERONA v LAZIO 4-1

De geschiedenis herhaalt zich, als Lazio een nederlaag oploopt tegen de ‘mindere’ goden in de Serie A, na een topduel te winnen. Vorige maand Derbywinst tegen Roma gevolgd door een 3-0 nederlaag in Bologna. Hetzelfde zag men vandaag na de 3-1 winst tegen Inter, een droge 4-1 nederlaag in en tegen Hellas Verona.

Achteraan geen Acerbi en Luiz Felipe, dus bestond het centrale duo uit Radu en Patric. Verrassend was ook de keuze voor Akpa Akpro op het middenveld, dus Basic en Luis Alberto op de bank.

De wedstrijd begon al in mineur, als scheids Piccinini geen rood geeft aan verdediger Veloso, die Milinkovic neerhaalt als laatste man. Maar hierna nam de thuisploeg het heft in handen, met kansen voor Barak die 2 rijpe kansen niet kon afwerken. Maar op het halfuur komt Hellas toch verdiend op voorsprong, Caprari stuurt Simeone diep voor doel, en hij schiet naast Reina de 1-0 binnen.

En zes minuten later komt de 2-0, als Simeone vanop 20 meter de bal de bal voorbij Lazio doelman Reina krult, die keek gewoon naar de bal die onder de winkelhaak binnenging.

Afbeelding

In de eerste 45 minuten viel er enkel een Lazio kansje te noteren voor Immobile, maar de 2-0 ruststand is een feit in het Stadio Bentegodi.

Bij de start van de tweede helft breekt Lazio terug de wedstrijd open. Op aangeven van Milinkovic kan Immobile scoren onder Hellas doelman Montipo, de 2-1 score en de resterende tijd moet Lazio nog hoop geven op de wedstrijd.

Even leek F. Anderson op weg naar de 2-2, maar zijn schot ging naast. En bij balverlies van Pedro op het middenveld, kan Simeone de 3-1 scoren op aangeven van Caprari. Het leek even buitenspel, maar de VAR keek dit na, en het was een geldig doelpunt.

Verona-Lazio 4-1: Simeone travolge Sarri con un poker, Immobile non basta

Lazio speelt alles of niets, in 5 dolle minuten krijgt men 3 kansen, waarvan Milinkovic het doelhout treft, en Hellas doelman Montipo de bal uit doel ranselt, op een schot van Luis Alberto. Maar de 3-1 tussenstand bleef staan tot de blessuretijd. In minuut 94 het eindverdict, voorzet Faraoni op het hoofd van Simeone, die de 4-1 eindstand vastlegt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s