SERIE A : Preview Bologna v Lazio

Om 12:30 uur komt Lazio in actie in het Stadio Renato Dall’Ara van Bologna, duel voor de 7e speeldag in de Serie A. Slecht nieuws kwam er van Immobile, die met een spierblessure uitviel donderdag tegen Lokomotiv, dus zeker niet aanwezig in Bologna. Ook geen Zaccagni die tevens in de lappenmand ligt.

Ciro Immobile

Coach Sarri zal kiesen voor Pedro als een ‘valse 9’ in de aanval, bijgestaan door Felipe Anderson en Raul Moro. Milinkovic is nog wel fit bevonden, en neemt de kapiteinsband over van Immobile. Voor de rest de vertrouwde namen in de basiself met Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Leiva en Luis Alberto.

Bologna - Lazio: le probabili formazioni e dove vederla in tv - Lazionews.eu

Thuisploeg Bologna staat netjes in de middenmoot op plek 10, onder het roer van ex-Laziale Mihajlovic, en rekent op de aanvallers Soriano, Barrow en Arnautovic, met ex-Laziale De Silvestri in de defensie, en Skorupski tussen de palen.

Van leukemie herstelde Bologna-trainer Mihajlovic heeft corona |  Buitenlands voetbal | AD.nl

Scheidsrechter is dhr. Davide Massa uit Imperia, hij fluit de aftrap straks om 12:30 uur in het Stadio Renato Dall’Ara van Bologna.

Milan Eye on Twitter: "Davide Massa will officiate Milan-Bologna on  Saturday… "

Een kleine 2.000 Laziali zakken af richting Bologna om hun team te steunen, na een trip van 370 km. per auto, bus of trein richting de hoofdstad van Emilia-Romagna.

Bologna-Lazio, ultrà biancocelesti intonano cori
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s