EUROPA : LAZIO v LOKOMOTIV 2-0

Europa League, Lazio-Lokomotiv 2-0 with Basic and Patric – Breaking Latest  News

Lazio pikt de draad op in de Europa League met een eenvoudige thuisoverwinning tegen Lokomotiv Moskau, met een 2-0 eindstand die al vastlag bij de rust. Met Basic, Cataldi en Strakosha in doel, koos coach Sarri voor 8 spelers die vorige weekend nog de Derby wonnen van Roma.

Afbeelding

Het wedstrijdbegin was één en al Lazio, met aanval op aanval in het Olimpico. De beloning kwam iets voor het kwartier, op een actie van Pedro. De nieuwe aanwinst op het middenveld Toma Basic kopte de bal binnen voor de 1-0.

Afbeelding

En iets voor de pauze kwam de 2-0, na een blunder van Lokomotiv doelman Guilherme. Patric was als de kippen bij om aan de 2e paal de bal in doel te werken.

Lazio zag nog voor de pauze hun kapitein en topschutter Immobile uitvallen met een blessure, en zo mocht Muriqi invallen voor de resterende 50 minuten.

Na de pauze gaf Lazio wat minder gas, maar de bezoekers uit Moskau konden Lazio doelman Strakosha niet echt dreigen. Aan de overkant was er een schot van Pedro op het doelhout.

After Lazio beat Lokomotiv Moscow, Anderson reveals his motivation to  return to the Italian capital – Latest Football News, Schedule and Results  – 1NEWS – 1NEWS

Maar Lazio liet achter om de score uit te diepen, met missers van Milinkovic en Felipe Anderson. De 2-0 bleef staan, en Lazio met 3 punten op zak dat een goede zaak doet na de 0-0 tussen Marseille en Galatasaray. Nu volgt het dubbele duel tegen de Fransen, eerst thuis en dan in de Vélodrome.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s