EUROPA : Preview Lazio v Lok. Moskau

De Derbyzege smaakt nog zoet en Rome is ‘blauw’ voor de komende zes maand, maar de bal rolt verder voor Lazio dat vanavond om 21:00 uur, aan de bak moet in de Europa League.

Na de nederlaag in en tegen Galatasaray ontvangt men vanavond thuis in het Olimpico het Russische Lokomotiv Moskau, dat 1 punt heeft na een 1-1 gelijkspel tegen Ol. Marseille.

Afbeelding

Coach Sarri zal wikken en wegen wie er speelt, met de internationale break in zicht. In doel keert Strakosha terug, ondanks de blunder van 2 weken terug in Istanboel.

Lazio goalkeeper Thomas Strakosha scores CALAMITOUS own goal, palming the  ball into his own net - Saty Obchod News

Op het middenveld geen Leiva en Milinkovic, zo krijgen Cataldi en Akpa Akpro een basisplaats. En in de aanval mag de Spaanse jongeling Raul Moro starten, en zet die zo Pedro op de bank.

De vermoedelijke elf bestaat uit Strakosha; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Akpa-Akpro, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Moro.

De Russen van Lokomotiv staan momenteel 3e in hun competitie, en nog steeds ongeslagen met 5 overwinningen en 5 gelijke spelen.

Bij Lokomotiv rekent men op : Lokomotiv – Guilherme; Zhivoglyadov, Barinov, Pablo, Silyanov; Beka Beka, Maradishvili, Kulikov; Zhemaletdinov; Kerk, Smolov.

Scheidsrechter is de Brit Craig Pawson, hij fluit de aftrap om 21:00 uur in het Olimpico.

Referee for Liverpool Premier League clash appointed - Tribuna.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s