SERIE A : Preview S.S. Lazio v A.S. Roma

Afbeelding

Vandaag speeldag 6 in de Serie A met de ‘Derby della Capitale’ op het programma; met Lazio als thuisploeg dat de buren van Roma mag ontvangen als bezoekers.

Coach Sarri stond na de nederlaag in A.C. Milan 2 speeldagen aan de kant, en zag zijn ploeg een magere 2 op 6 halen, thuis tegen Cagliari en op Torino. Lazio staat momenteel 7e en heeft de punten nodig om de top 4 in het vizier te houden, en net op die 4e plak staat Roma.

Afbeelding

Tevens zullen de ogen gericht zijn naast het veld, met Sarri’s Lazio versus Mourinho’s Roma, voor beiden coachen hun eerste “Stracittadina’ in Rome. Als thuisploeg is Lazio al 5 wedstrijden op rij ongeslagen in het Olimpico. En coach Sarri zal geen verrassingen in de basiself droppen, met Immobile, Pedro en Felipe Anderson in de aanval. Vooral Pedro zal gevolgd worden, na zijn verhuis van Roma naar Lazio deze zomer, nadat Roma geen plannen had voor de Spaanse vleugelspits.

Pedro crosses Rome divide in Lazio transfer as ex-Barcelona & Chelsea star  reunites with Sarri | Goal.com

Bij de bezoekers uit Roma geen Pellegrini door schrosing, zijn vervanger zal El Shaarawy zijn. De scheidsrechter in de Derby is dhr. Marco Guida uit Torre Annunziata… tevens de geboorteplaats van Lazio’s topschutter Immobile. Hij fluit de aftrap zondag om 18:00 uur.

Serie A, il derby Lazio-Roma all'arbitro Guida

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s