SERIE A : Preview Lazio v Cagliari

Afbeelding

Om 18:00 uur ontvangt Lazio thuis Cagliari, duel van de 4e speeldag in de Serie A. Na 2 nederlagen op rij tegen AC Milan en Galatasaray, moet Lazio de draad oppikken om aan te sluiten in de subtop. Rekening houdend dat er een midweek uitduel volgt in Torino, gevolgd door volgend weekend de stadsderby, thuis tegen A.S. Roma.

Afbeelding

Coach Sarri rekent op zijn sterkhouders, met achteraan Lazzari op de flank i.p.v. Marusic. De vermoedelijke elf tussen de lijnen zijn : Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic, Leiva, Luis Alberto; Pedro, Immobile, Felipe Anderson.

Afbeelding

Bij tegenstander Cagliari zien we 2 ex-Laziali terug met Caceres in de defensie en Keita Balde in de aanval, naast Joao Pedro. Bij Cagliari is net Walter Mazzari aangesteld als hoofdcoach, na het ontslag van coach Sempici.

Keita arrived: “Cagliari, I'm loaded” – Breaking Latest News

Scheidsrechter is dhr. Davide Ghersini uit Genua, hij fluit de aftrap in het Olimpico om 18:00 uur.

Davide Ghersini
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s