EUROPA : Blunder Strakosha nekt Lazio

Worst own goal ever? Lazio GK Thomas Strakosha's Europa League blunder

Lazio begon de Europa League in mineur, met een nederlaag in en tegen Galatasaray. Tweede doelman Strakosha ging in minuut 68 in de fout, door een hoge bal fout in te schatten, en knullig in eigen doel te werken.

İtalya'da gündem Strakosha: Korku filminden beter! - Futbol Spor Haberleri

De eerste 45 minuten waren pover aan Lazio kant, er viel enkel de solo van Lazzari te noteren, die werd neergehaald door doelman Muslera, met geel tot gevolg. Aan de overkant troffen de Turken het doelhout, na een knal van Morutan in de 23e minuut.

Manuel Lazzari Fernando Muslera

Na de break ging Lazio op zoek naar kansen en een doelpunt, met een poging van Luis Alberto. Coach Sarri haalt Immobile eruit voor Muriqi, en brengt Milinkovic het veld in voor Akpa Akpro.

Galatasaray-Lazio maçında üç puan tek golle geldi! İnanılmaz hata maça  damga vurdu – Sözcü Gazetesi

De thuisploeg kreeg nog 2 kansen via Akturkoglu en Cicaldau, en om de tij te keren bracht Sarri er nog Pedro en Basic erin, tot de blunder van Strakosha de score opende in Istanboel.

Milinkovic liet 3 minuten later de kans liggen op de 1-1, en aan de overkant was er wel een redding van Strakosha op een schot van Cicaldou. Maar het bleef bij die 1-0 eindstand, een avond in mineur voor Lazio maar vooral voor doelman Strakosha.

In de andere groepswedstrijd deelden Lok. Moskau en O. Marseille de punten na een 1-1 gelijkspel. Lazio ontvangt binnen 2 weken Lok. Moskau thuis in het 2e groepsduel.

Galatasaray-Lazio 1-0, la clamorosa papera di Strakosha: le foto

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s