SERIE A : Preview Empoli v Lazio

Afbeelding

Vanavond begint voor Lazio het nieuwe seizoen in het Stadio Carlo Castelanni in Empoli, de neo-promovendus uit Toscanië. Het nieuwe seizoen 2021/2022 staat voor Lazio in het teken van hun nieuwe coach en ‘Mister’ Maurizio Sarri.

Maurizio Sarri - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Sarri werd daar hoofdcoach in het seizoen 2012/2013, en bracht de club 2 jaar later uit de Serie B richting de Serie A. Het seizoen 2014/15 haalde Empoli de vijftiende plaats in de Serie A, Sarri kon blijven maar hij koos voor Napoli, waar hij zou blijven tot medio 2018. Via Chelsea en Juventus, kiest hij nu voor het project Lazio, na het vertrek van Simone Inzaghi.

In Empoli kiest Sarri uit onderstaande selectie :

Afbeelding

Hij zal kiezen voor de ervaring van Reina tussen de palen, met in de 4-mans defensie Acerbi – Luiz Felipe centraal, met Marusic en Hysaj op de flanken. Een middenveld met Leiva, Milinkovic, Luis en Alberto, met in de aanval Immobile naast Raul Moro en F. Anderson.

Starlet Raul Moro to Get His First Serie A Start for Lazio Against Empoli  on Saturday | The Laziali

Scheidsrechter in Empoli is dhr. Simone Sozza uit Seregno tegen Monza en Milaan. Hij fluit de aftrap om 20:45 uur

La gara con il Cittadella affidata all'arbitro Sozza Tre i precedenti  spallini - La Nuova Ferrara Ferrara

Een ‘klein’ volksverhuis is er gepland van de Laziali die naar Empoli trekken. De 1.500 tickets in de bezoekende vakken vlogen de deur uit, dus werden nog extra vakken vrijgemaakt om de Laziali in Empoli te ontvangen.

Empoli promoted to Serie A | Forza Italian Football
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s