OFFICIAL : Pedro kiest voor Sarri en Lazio

Transfer news: Pedro joins Lazio from Roma in free transfer | Football News  | Sky Sports

De Spanjaard Pedro vertrekt transfervrij van AS Roma naar stadgenoot SS Lazio. Het is voor het eerst in 36 jaar dat een speler rechtstreeks binnen de Italiaanse hoofdstad van de ene club naar de andere gaat. In 1985 stapte keeper Astutillo Malgioglio over van AS Roma naar Lazio.

Pedro crosses Rome divide in Lazio transfer as ex-Barcelona & Chelsea star  reunites with Sarri | Goal.com

De 34-jarige Pedro, die eerder uitkwam voor Barcelona en Chelsea, komt niet meer voor in de plannen van AS Roma-trainer Mourinho en mag om die reden en vanwege zijn relatief hoge salaris gratis de club verlaten. Dit komt Lazio goed uit, want die club heeft niet veel financiële mogelijkheden om een transfersom te betalen.

Anya Chelsea za ta iya hakuri da salon horarwar Sarri?

Bij Lazio komt Pedro met trainer Maurizio Sarri een oude bekende tegen. De twee werkten eerder al samen bij Chelsea. Sarri zal hopen dat Pedro zijn prijzenmagneet ook meeneemt.

Wallpaper Piala Dunia 2010 HD unduh gratis | Wallpaperbetter

De Spaanse aanvaller won bijna alles wat er te winnen viel. Hij werd Europees- en wereldkampioen met Spanje. De beker, de Spaanse competitie en de Champions League werd meerdere keren gewonnen met Barcelona. Ook werd hij wereldkampioen met Barça. Bij Chelsea werd Pedro kampioen, won hij de FA Cup en ging hij met zijn ploeggenoten aan de haal met de Europa League.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en tekst

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s