INZAGHI : Voorstel Inter doet Lazio de das om

Lazio, il dietrofront di Inzaghi: cosa è successo

Simone Inzaghi is sinds gisteren 27 mei geen Lazio coach meer, met een kille boodschap op de Lazio’s website werd dit nieuws officieel meegedeeld.

Twee dagen eerder waren beide partijen mondeling akkoord om samen te werken tot 2024, maar door de stoelendans der coaches in de Serie A, en het aantrekkelijke voorstel van Inter doen Lazio de das om, en ziet Inzaghi richting Milaan te trekken.

Juvemania: il dopo Allegri è Inzaghi? | Primapagina | Calciomercato.com

Eerst leek er bij Inter de deal rond, met ex-Juventus coach Allegri, die Conte zou vervangen als hoofdcoach. Maar in Turijn werd coach Pirlo aan de kant gezet, en Allegri koos terug te keren naar zijn vertrouwde nest bij Juventus.

Da Roma, scontro tra Lotito e Inzaghi, il presidente della Lazio ha dato  ultimatum al tecnico

Bij Lazio lagen de contracten klaar, reeds ondertekend door pres. Lotito, die coach Inzaghi een verbeterd voorstel doet voor 2.2 miljoen euro per seizoen.

Maar toen Inter dit voorstel vernam, werd Inzaghi terug gecontacteerd en was er een aanbod van 4 miljoen euro per seizoen. En dit aanbod deed Inzaghi zwichten, om naar de kampioen van de Serie A te vertrekken. Inzaghi zou bij Lazio geen prikkels en geen kracht meer hebben, om nog de huidige Lazio kern te motiveren voor volgend seizoen.

Lazio, Simone Inzaghi confermato fino al 2024: Lotito spenderà 2,2 milioni  a stagione

En dit tot grote teleurstelling van pres. Lotito. ‘Hij is in de nacht zomaar van gedachten veranderd’, mopperde de voorzitter. ‘Het contract was klaar, ik had mijn handtekening al gezet. Simone had een afspraak met onze secretaris om ook te tekenen, maar hij kwam niet opdagen.’

‘Hij heeft me gebeld, vertelde me dat hij er een nachtje over geslapen had en dat hij toch zou vertrekken’, baalde Lotito. ‘We hadden een akkoord, hij heeft me zelfs de hand gegeven. Ik ben niet boos, maar wel teleurgesteld.’

Het oude contract van Inzaghi bij Lazio loopt volgende maand af, waardoor Inter hem transfervrij kon binnenhalen.

Simone Inzaghi leaving Lazio for Inter - RomaPress.net
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s