MISTER : Lazio bevestigt vertrek coach Inzaghi

Coach Simone Inzaghi verlaat Lazio. Dat heeft de Romeinse club donderdagavond bevestigd. Inzaghi is op weg naar Inter, waar hij Antonio Conte moet opvolgen.

Simone Inzaghi was sinds 2016 aan de slag bij Lazio. Onder zijn hoede zette de club een duidelijke stap vooruit, met winst in de Coppa Italia, twee Italiaanse Supercups en de eerste deelname aan de Champions League in 13 jaar.

IL DOPOGARA | Coppa Italia, Atalanta-Lazio 0-2. Inzaghi: "Abbiamo dei  tifosi meravigliosi, la Coppa Italia é per loro" - Ogni maledetta domenica

Het contract van Inzaghi bij Lazio zou aflopen op 30 juni, maar na het beëindigen van de competitie zaten beide partijen om de tafel. Een contractverlenging leek in de maak, maar het plotse vertrek van Antonio Conte bij Inter heeft roet in het eten gegooid.

Inzaghi werd plots het hof gemaakt door de kampioen, die volgens de Italiaanse pers de 45-jarige coach een aanbod deed dat hij niet kon weigeren.

La Lazio solleva la Supercoppa, Inzaghi esulta: "Giustizia è fatta" |  Goal.com

Dat Inzaghi naar Inter gaat is nog niet officieel, zijn vertrek bij Lazio is dat wel. Zonder zijn naam te noemen, bevestigt Lazio donderdag het afscheid van Inzaghi. “We accepteren dat een coach die al zo lang deel uitmaakt van de Lazio-familie van mening veranderd is”, klinkt het in een kort statement. (bron: sporza.be)

Inzaghi verso la Supercoppa: "La Juve ha perso solo con noi, sarà ancora  più carica"
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s