SERIE A : Lazio sluit seizoen af met nederlaag

SASSUOLO v LAZIO 2-0

Afbeelding

Lazio sloot het seizoen 2020/2021 af, met een nederlaag in en tegen Sassuolo. Een aangekondigde nederlaag, gezien beiden teams de punten niet echt meer broodnodig hadden. En verder was er bij Lazio een pak afwezigen door schorsingen en blessures.

Sassuolo batte Lazio 2-0 ma non centra l'Europa | Metro News

Lazio zonder Immobile, Luis Alberto, Milinkovic en Acerbi ondergingen al vroeg de wedstrijd. Al in de 10e minuut komt de 1-0 als de Griek Kiriakopuolos vanop afstand doelman Strakosha verschalkt. Niet veel later verliest Lazio al spits Correa met een spierblessure, en spitsbroeder Muriqi schiet zijn eerste kans naast.

Afbeelding

Na de pauze probeert Lazio gelijk te maken, maar spits Muriqi toont terug zijn onkunde door beiden kansen te missen. Doelpuntmaker Kyriakopuolos krijgt dan zijn 2e gele kaart, waardoor Sassuolo tot 10 zal herleid worden.

Lazio Fall 2-0 to Sassuolo in What Could Have Been Simone Inzaghi's Final  Match With the Club | The Laziali

Maar zonder succes, want op een counter tikt Parolo een speler aan, strafschop Sassuolo en Berardi scoort de 2-0 eindstand binnen. Het slot van de wedstrijd was voor doelman Strakosha die met enkele reddingen zich in de kijker speelde. Eindstand 2-0, voor Lazio was de 6e plaats reeds bezegeld, en mag volgend seizoen aantreden in de Europa League.

PAGELLE Sassuolo-Lazio 2-0: voti, tabellino, ammonizioni e gol Serie A  2020/2021

Advertentie

2 gedachten over “SERIE A : Lazio sluit seizoen af met nederlaag

  1. Goedemiddag,
    Ik wilde contact op nemen met Lazio Fans Belgio, maar er komt een foutmelding als ik het e-mail adres van de site gebruik. Is er een andere manier op contact op te nemen?
    Met vriendelijke groet,
    Jurre van Wanrooij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s