SERIE A : Preview Sassuolo v Lazio

Afbeelding

Vanavond sluit Lazio het seizoen af, met de uitwedstrijd in en tegen Sassuolo, in het Mapei Stadium. Een wedstrijd voor Lazio zonder inzet, want de 6e plaats is al zeker, alsook de deelname aan de volgende Europa League. Voor thuisploeg Sassuolo staat nog enkel de 7e plaats op het spel, indien ze vanavond winnen, en de buren van Roma niet.

Lazio mist een halve ploeg aan basisspelers, door schorsing en blessures. Geen Acerbi, Luis Alberto, Milinkovic en Immobile. Coach Inzaghi stuurt Parolo in de defensie, naast Radu en Marusic. Op het middenveld zijn Akpa Akrpo en Cataldi de vervangers van LA en SMS. En vooraan mag Muriqi nu starten naast Correa.

Afbeelding

Er is wel een basisplaats voor Senad Lulic, hij speelt vanavond zijn laatste wedstrijd voor Lazio. De held van ’26 maggio 2013′, kreeg geen nieuw contract en keert terug naar Zwitserland.

Afbeelding

Bij thuisploeg Sassuolo kiest coach De Zerbi voor de laatste maal, onderstaande elf, hij trekt na dit seizoen weg uit Sassuolo, met enkele aanbiedingen op zak in binnen- en buitenland.

Afbeelding

Scheidsrechter is dhr. Alessandro Prontera, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

alessandro-prontera-arbitro | F.C. Crotone

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s