SERIE A : Preview Lazio v Torino

Afbeelding

Lazio komt vanavond in actie, in haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op speeldag 25 werd deze wedstrijd uitgesteld wegens de Covid-19 gevallen bij Torino. Eerst leek deze inhaalwedstrijd een bonus voor Lazio voor de Top 4, maar na 2 ontnuchterende nederlagen tegen Fiorentina en Roma mag de Champions League droom opgebergd worden.

Acerbi Handed Roma the Victory" - Italian Football Pundit Rips Lazio  Defender for His Performance in the Derby della Capitale | The Laziali

Vanavond bij Lazio geen Acerbi door schorsing, Luiz Felipe vervangt hem in de defensie. Verder lijkt tevens Milinkovic gespaard te worden. Ook lijkt doelman Strakosha te starten in de basiself. In de aanval lijkt de Belg Pereira de voorkeur te krijgen om te starten naast Immobile. Voor het overige de vertrouwde namen van coach Inzaghi.

Lazio Goalkeeper Strakosha to Return to Formello Tomorrow Ahead of  Potential Return | The Laziali

De bezoekers van Torino hangen net boven de degradatiezone, met 3 punten meer dan Benevento. Dus kan coach Simone Inzaghi een gunst doen aan zijn broer ‘Pippo’ en Benevento coach, door de ‘Granata’ te kloppen. Verder is Lazio v Torino steeds het duel tussen Immobile en Belotti, de 2 spitsbroeders van de Azzurri voor het komend EK.

Immobile contro Belotti, il duello è Nazionale

Scheidsrechter is dhr. Michael Fabbri uit Ravenna, hij fluit de aftrap om 20:30 uur.

Reports: Fabbri to be dropped by Serie A after Juventus-Milan display

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s