SERIE A : Preview Lazio v Parma

Lazio vs Parma: Match Preview, Lineups, Prediction | The Laziali

Op woensdag is er een midweekspeeldag, waarin Lazio thuis het veroordeelde Parma ontvangt. De nederlaag in en tegen Fiorentina heeft ten huize Lazio iedereen terug met de voetjes op de grond gezet. De Top en de Champions League lijkt nu nog veraf, maar mathematisch is het nog mogelijk, mits puntenverlies van alle concurrenten.

Dus is winnen tegen Parma een must, niet alleen voor de 3 punten, maar om met een goed gevoel te gaan naar de Derby della Capitale aanstaande weekeinde.

VIDEO | #Auronzo2017, Milinkovic-Savic: "Che bello segnare al derby" - News

Bij Lazio geen Lucas Leiva, met 5 gele kaarten op zijn conto, en invaller Andreas Pereira, na tweemaal geel tegen Fiorentina. Middenvelder Milinkovic liep in Firenze een gebroken neus op, maar na een kleine ingreep lijkt hij beschikbaar tegen Parma, maar hij zal gespaard worden voor de Derby op bezoek bij Roma.

La Fiorentina costa caro a Milinkovic: frattura delle ossa nasali - Viola  News

Bij Lazio keren dan Caicedo en Escalante terug uit blessure. Marco Parolo krijgt de voorkeur om de plaats in te nemen van Leiva, Cataldi of Akpa Akpro strijden voor de plek van Milinkovic.

Afbeelding

Coach D’Aversa van Parma reist naar Rome af met 22 spelers in zijn selectie, maar ziet net Gervinho uitvallen in zijn selectie :

Afbeelding

Scheidsrechter is dhr. Federico Dionisi uit L’Aquila. Hij fluit voor het eerst een wedstrijd voor Lazio, en heeft hiervoor nog maar 5 wedstrijden geleid in de Serie A.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s