SERIE A : Preview Lazio v Genoa

Lazio, battere il Genoa per fare un bel salto in avanti in classifica - Il  Faro Online

Zondag om 12:30 uur komt Lazio in actie, in een thuiswedstrijd, met als tegenstander Genoa. Met nog 6 duels te gaan, moet Lazio wedstrijd na wedstrijd zorgen voor de winst, om zo de Top 4 niet uit het oog te verliezen, tot de laatste speeldag.

Met de klinkende 3-0 overwinning tegen AC Milan, heeft Lazio gepast gereageerd na de nederlaag tegen Napoli. Maar het zal en mag Genoa niet onderschatten.

Formello: Lazio Defender Hoedt Given Green Light to Start Against Genoa on  Sunday | The Laziali

Coach Inzaghi kan niet rekenen op Acerbi in de defensie, die zit een schorsing uit na zijn gele kaart tegen AC Milan. De Nederlander Hoedt zal hem vervangen in het hart van de defensie, naast Radu en Marusic, met Reina tussen de palen.

Voor de rest kiest Inzaghi zijn vertrouwde namen, met Lulic en Lazzari op de flanken. De driehoek Leiva, Milinkovic en Luis Alberto op het middenveld, met vooraan spitsen Immobile en Correa.

Lazio 3-0 Milan: AC Milan crumble to super Lazio - Serie A

BIj tegenstander Genoa, 13e in de Serie A, zien we enkele bekende gezichten terug. Op de bank ex-Lazio coach Ballardini, en op het veld Badelj. Op de Genoa bank vonden me dan ook nog ex-speler Behrami en en-doelman Marchetti terug.

Scheidsrechter is dhr. Giacomelli… niemand bij Lazio is december 2017 vergeten, toen hij door zijn onkunde een blunderboek opende in Lazio v Torino.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s