SERIE A : La Corsa Champions

Champions League-stress: welke Serie A-clubs grijpen het felbegeerde ticket?

Het seizoenslot in de Serie A zal week na week, speeldag na speeldag meer spanning brengen, dit in de strijd om de 3 resterende Champions League tickets. De Scudetto van Inter is enkel een kwestie van tijd, na negen seizoenen Juventus. Dat neemt niet weg day 5 teams strijden om de 3 resterende tickets voor het volgende Kampioenenbal.

Odds Atalanta - Lazio Roma | Voorspellingen en weddenschappen | 24/06/2020  | bwin

ATALANTA beschikt over de beste kansen om terug in de Top 4 te eindigen, en voor de 3e maal op rij aan de Champions League te beginnen. Het won zelf zes van de laatste zeven Serie A wedstrijden. En hun programma is gunstig met drie duels tegen laagvliegers Genoa, Parma en Benevento. Hun laatste wedstrijd is thuis tegen AC Milan, dat zelf de punten broodnodig heeft om de Top 4 te halen.

2e – Atalanta 68 punten

Speeldag 34 : Sassuolo (8e) v ATALANTA

Speeldag 35 : Parma (19e) v ATALANTA

Speeldag 36 : ATALANTA v Benevento (18e)

Speeldag 37 : Genoa (13e) v ATALANTA

Speeldag 38 : ATALANTA v AC MILAN

Napoli vs Lazio prediction, preview, team news and more | Serie A 2020-21

NAPOLI is nu bezig aan een opmars en heeft nu zijn intrede gemaakt in de Top 4, ondanks gelijke punten met Juventus en AC Milan. Het team van coach Gattuso verloor éénmaal in de laatste 11 wedstrijden en lijkt op tijd hun vorm terug gevonden te hebben. Ook is hun kalender gunstig, gezien ze geen enkel team treffen uit het linkerkolom, buiten Hellas Verona.

3e – Napoli 66 punten

Speeldag 34 : NAPOLI v Cagliari (17e)

Speeldag 35 : Spezia (15e) v NAPOLI

Speeldag 36 : NAPOLI v Udinese (11e)

Speeldag 37 : Fiorentina (14e) v NAPOLI

Speeldag 38 : NAPOLI v Hellas Verona (10e)

Juventus speelt wéér gelijk na doelpunt Lazio-goudhaantje in 95ste minuut |  Buitenlands voetbal | AD.nl

JUVENTUS is sinds weken uit het titeldebat geslagen, en heeft nu enkel de focus om in de Top 4 te geraken in de Serie A, en de Coppa Finale. ‘De Oude Dame‘ won de vorige 9 titels op rij, maar moet zich schikken naar een mindere rol in de competitie onder nieuwe coach Pirlo.

Ronaldo en Co hebben nog 2 ‘toppers’ op hun programma, maar beiden in Turijn tegen AC Milan en Inter. Verder treffen ze enkele middenmoters, met nog voor de laatste speeldag de Coppa finale tegen Atalanta. Hierna gaan ze op bezoek bij Bologna, tegen ex-Lazio icoon en coach Mihajlovic, die nog een stoorzender kan zijn voor Juventus eind mei.

4e – Juventus 66 punten

Speeldag 34 : Udinese (11e) v JUVENTUS

Speeldag 35 : JUVENTUS v AC MILAN

Speeldag 36 : Sassuolo (8e) v JUVENTUS

Speeldag 37 : JUVENTUS v I N T E R

Speeldag 38 : Bologna (12e) v JUVENTUS

Lazio 3-0 Milan: Joaquin Correa At The Double As Rossoneri Top-four Hopes  Suffer Another Blow

AC MILAN onder het roer van coach Piolo, was een hoogvlieger dit seizoen in de Serie A, mede door Ibrahimovic. Maar zijn afwezigheid brengt roet bij de ‘Rossoneri‘, waar ze eerst samen met Inter om de titel streden, vallen ze nu net uit de Top 4, na enkele nederlagen.

Hun programma is ook de zwaarste van de 5 teams, met 2 ‘toppers’ op verplaatsing tegen Juventus en op de laatste speeldag tegen Atalanta. Het is rekenen op de fitheid van Ibrahimovic om nog een gooi te doen, naar de Top 4 in de Serie A.

5e – Milan 66 punten

Speeldag 34 : AC MILAN v Benevento (18e)

Speeldag 35 : JUVENTUS v AC MILAN

Speeldag 36 : Torino (16e) v AC MILAN

Speeldag 37 : AC MILAN v Cagliari (17e)

Speeldag 38 : ATALANTA v AC MILAN

Roma Defensive Nightmare Delivers Derby della Capitale to Lazio

Na de 3-0 winst tegen AC Milan mag LAZIO terug strijden voor de Top 4. Coach Inzaghi beseft dat nu alles perfect moet lopen, in de hoop om de Top 4 te benaderen. Lazio staat dan wel 5 punten achter op het trio met 66 punten, maar heeft nog 1 inhaalwedstrijd tegoed uit bij Torino net voor de laatste speeldag.

De komende wedstrijden lijken haalbare kaarten voor Lazio, maar die worden meestal krap gewonnen. Het slot van de competitie staan er 3 uitwedstrijden op het programma, waaronder de Stadsderby tegen Roma, die definitief uit de Top 6 zijn gevallen.

6e – Lazio 61 punten*

Speeldag 34 : LAZIO v Genoa (13e)

Speeldag 35 : Fiorentina (14e) v LAZIO

Speeldag 36 : LAZIO v Parma (19e)

Speeldag 37 : AS Roma (7e) v LAZIO

*inhaalwedstrijd : Torino (16e) v LAZIO

Speeldag 38 : Sassuolo (8e) v LAZIO

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s