SERIE A : Preview Lazio v AC Milan

Afbeelding

Vanavond sluiten Lazio en AC Milan speeldag 33 af in de Serie A. Na de ontnuchterende 5-2 nederlaag in Napoli afgelopen donderdag, is deze wedstrijd zowat de laatste kans om een gooi te doen naar de Top 4. Met Inter dat op titelkoers is, en Atalanta dat zijn goede vorm bevestigd, met een 2e plaats, zijn er nog 4 teams over voor de 2 resterende Champions League tickets.

AC Milan staat 3e met 66 punten, evenveel als Juventus dat al gespeeld heeft. Napoli staat 5e met 63 punten, en speelt nog uit tegen Torino vandaag. En Lazio komt daarachter met 58 punten, maar met nog een inhaalwedstrijd tegoed ook uit tegen Torino.

Afbeelding

Coach Inzaghi keert terug op de bank, en weet dat vanavond winnen een must is tegen de ‘Rossoneri’ om nog hoop te hebben in de Top 4. Zo niet lijkt de Europa League volgend seizoen de bittere realiteit voor de Laziali.

Geen verrassingen in de basiself bij Lazio, iedereen is op post, buiten Escalante en Luiz Felipe. Marusic start terug in de defensie, zo komt Fares op de linkerflank.

Afbeelding

Bij AC Milan kan ex-Lazio coach Pioli niet rekenen op hun ster Ibrahimovic. Maar met Mandzukic als back-up zal hij de punt in de aanval vormen, bijgestaan door Saelemaekers, Rebic en spelmaker Calhanoglu.

Mario Mandzukic is blocking AC Milan's mercato | AC Milan News

Scheidsrechter vanavond in het lege Olimpico is dhr. Daniele Orsato. Opletten geblazen voor Acerbi, Fares en Milinkovic aan Lazio-kanbt, die bij een gele kaart een schorsing moeten uitzitten bij de volgende wedstrijd. En dat is volgende zondag thuis tegen Genoa.

FIGC

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s