SERIE A : Preview Napoli v Lazio

Afbeelding

Lazio begint aan de week van de waarheid, met vanavond de uitwedstrijd in en tegen Napoli, gevolgd door dit weekend het thuisduel tegen AC Milan. Twee duels die voor Lazio zullen bepalen of ze rijp zijn voor de top 4, en de volgende Champions League editie. Napoli staat momenteel 5e met 2 punten meer dan Lazio, dat wel nog 1 inhaalwedstrijd tegoed heeft.

Luis Alberto happy at Lazio, but doesn't rule out a summer exit | Forza  Italian Football

Coach Inzaghi zit nog steeds thuis in quarantaine, en laat het team over aan assistent-coach Farris. Bij Lazio lijkt Luis Alberto de basiself niet te halen, na een lichte blessure op training. De Brazilo-Belg Pereira lijkt te starten op het middenveld. Verder komen dezelfde spelers in de basiself, die met 5-3 wonnen van Benevento, met het spitsenpaar Correa-Immobile.

Termina 5-3 Lazio-Benevento! Immobile all'ultimo secondo chiude il match

Bij thuisploeg Napoli kan coach Gattuso niet rekenen op de geschorste Demme. Maar verder zien we wel het duo Manolas-Koulibaly centraal in de defensie, en in de aanval onder andere Politano, Zielinski, Insigne en Mertens.

Mertens

Scheidsrechter is dhr. Marco Di Bello uit Brindisi, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Diego Armando Maradona.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s