SERIE A : Milinkovic kopt Lazio naar winst in minuut 92

HELLAS VERONA v LAZIO 0-1

Afbeelding

Lazio deed wat het moest doen, en dat was winnen in Verona, maar in een zeer ondermaatse partij moest het wel wachten tot de verlossing in minuut 92.  Een drie-punter die Lazio nog steeds op koers zet voor de Top 4, waarin 6 teams strijden voor de 3 resterende Champions League tickets.

Bij Lazio mocht Akpa Akpro starten in de basis, op het middenveld, en vooraan stond Caicedo naast Immobile, door de schorsing van Correa.

Afbeelding

Ook op de bank geen coach Inzaghi, die door Covid-19 thuis zit in quarantaine. Assistent coach Farris nam zijn plaats in op de Lazio bank.

Al vroeg in de wedstrijd was er een voorzet van Fares op links, die via het hoofd van Luiz Alberto bij Milinkovic kwam.
Zijn schot gaat laag maar nipt naast het doel en de paal van Hellas doelman Silvestri.

Afbeelding

Verder verliep de 1e helf gezapig, met veel balverlies langs beiden kanten. Pas in de 23e minuut komt de volgend Lazio kans.
Caicedo kopt de bal door op Immobile, die met een gekruist schot de paal treft naast doelman Silvestri. Pech voor Lazio, geluk voor Verona.

Afbeelding

Pas in minuut 35 viel er iets te noteren voor de thuisploeg Verona, met een voorzet-schot van Lazovic dat naast ging.
Net voor de rust kwam er de eerste Lazio hoekschop, waar Caicedo de bal hoog over devieerde, met een logische 0-0 ruststand tot gevolg.

Afbeelding

De 2e helft begint meteen met een doelpunt voor Lazio, als Caicedo voorbij iedereen loopt en de 0-1 kan scoren.

Hellas Verona 0-1 Lazio: Vote for Your Man of the Match | The Laziali
Doch komt de VAR tussen en ziet men een arm in het gezicht van Hellas speler Magnani. Geen doelpunt voor Caicedo, die tevens geel krijgt voor deze fout.  De 5e gele kaart voor de Ecuadoriaan, die de volgende wedstrijd geschorst is.

Lazio bleef zoeken naar de openingsgoal, maar doelrijpe kansen waren er niet.  Halfweg de 2e moet spits Caicedo plaats ruimen, voor spitsbroeder Muriqi die mag invallen.  Iets later krijgt Luis Alberto geel voor protest, hij zal gewisseld worden door Pereira. Ook Lulic mag inkomen voor Fares op de linkerflank.

De wedstrijd leek bloedeloos te eindigen op een 0-0 eindstand.  Tot Radu vanop links een voorzet lanceert, op het hoofd van Milinkovic, die met een lage, rake kopbal doelman Silvestri verschalkt, Hellas 0 Lazio 1 stond op het scorebord en ook nog in de resterende 60 seconden.

Afbeelding

Afbeelding

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s