SERIE A : Preview Hellas Verona v Lazio

Hellas Verona vs Lazio: Match Preview, Lineups, Prediction | The Laziali

Op zondag gaat Lazio richting Verona, om Hellas te bekampen in een duel van speeldag 30 in de Serie A. Lazio staat momenteel 6e, maar met 1 wedstrijd minder, maar blijft op jacht richting de top 4.  Met koploper Inter dat weg is richting Scudetto, zijn AC Milan (60 ptn), Juventus (59 ptn) en Atalanta (58 ptn) de concurrenten voor de top 4, en het Champions League ticket. Dus voor Lazio de boodschap om deze 3 teams in het vizier te houden.

Afbeelding

In Verona zal coach Inzaghi niet aanwezig zijn, hij zit momenteel zijn quarantaine uit door Covid-19.  Assistent coach Massimiliano Farris zal zijn plaats innemen op de bank in Verona.  Lazio kan niet rekenen op 2 basisspelers, Lazzari en Correa gingen met rood van het veld tegen Spezia, en zitten nu hun schorsing uit van 1 wedstrijd.

Afbeelding

Er is wel de terugkeer van Luis Alberto, na zijn enkelblessure die hem tegen Spezia aan de kant hield.  Coach Inzaghi dropt bijna dezelfde spelers die krap wonnen van Spezia, naast Luis Alberto komt nog matchwinner Caicedo erbij in de aanval, voor de plaats van Correa.

Never say that a game is over when Felipe Caicedo is on the field' |  Ecuadorians Abroad | sports | Football24 News English

De overige namen zijn Reina in doel, Radu, Acebi en Marusic in de defensie. Leiva als breker op het middenveld, met voor hem Luis Alberto en Milinkovic. Fares en Lulic nemen de flanken op zich, met Immobile in de aanval naast Caicedo.

Ivan Juric / Hellas Verona

Thuisploeg Hellas staat netjes op de 8e plaats, op enige afstand van de 7 topploegen in de Serie A. Coach Juric kan niet rekenen op Cetin, Favilli, Vieira, Benassi en Lovato. Maar wel op spits Lasagna, en ex-Laziale Faraoini.

Scheidsrechter is dhr. Daniele Chiffi uit Padova, hij fluit de aftrap in het lege Bentegodi zondag om 15:00 uur.

Afbeelding
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s