PRIMAVERA : RIP Daniel…

 

Afbeelding

S.S. Lazio rouwt om het verlies van Primavera speler Daniel Guerini. De 19-jarige verloor gisteren zijn jonge leven, bij een verkeersongeval in Rome.

Afbeelding
Guerini kwam gisteravond bij een frontale botsing om het leven. Twee vrienden van de gewezen jeugdinternational werden in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

Daniel Guerini zat samen met twee vrienden in een Smart Forfour toen het voertuig  op een kruispunt in hoofdstad Rome frontaal botste met een Mercedes-Benz A-Klasse, bestuurd door een 68-jarige man. De brandweer kwam ter plaatse om de personen te bevrijden.

Voor de 19-jarige middenvelder kwam alle hulp te laat. Zijn twee vrienden werden in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere wagen raakte niet ernstig gewond maar was wel in shock. 

Daniel Guerini dead aged 19 after Lazio starlet involved in fatal car crash  in Rome as Italian football mourns

Guerini speelde bij de U19 van Lazio en was Italiaans jeugdinternational bij de U15 en U16. Lazio bevestigde het nieuws. “Vol ongeloof en geraakt door pijn steunen onze voorzitter en de heren en vrouwen van ons club de familie van de jonge Daniel.”
Afbeelding
 
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s